De officiële scheepjes cal 2019

Ik ben zoals jullie weten echt een enorme fan van het garen merk Scheepjes, en zij hebben vandaag hun nieuwe officiële cal bekend gemaakt.
Uiteraard volg ik scheepjes op alle social media kanalen, en nu helemaal omdat zij vorige week aankondigde dat er een nieuwe cal zou komen.
En vandaag is het dus zover, de cal is bekend gemaakt, en wat is ie weer geweldig!!!!
Hun nieuwste cal heet Rozeta, en is ontworpen door Lilla Björn’s Crochet, 1 van de vaste bloggers van de scheepjes bloggers club. Haar site vind je hier.
Zij maakt al jaren echt fantastische ontwerpen, en met deze cal heeft zij ook echt weer een plaatje van een deken gemaakt.

Ze noemt deze deken 1 van haar meest complexe ontwerpen ooit, en dat straalt hij zo op het eerste oog ook uit. Het is echt een geweldige deken geworden, die in verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar zal zijn.
Zoals altijd heeft scheepjes voor deze cal ook pakketten samen gesteld.
Voor elke kleurencombinatie zullen er 2 varianten qua garen beschikbaar zijn. In totaal zijn er 4 verschillende kleurencombinaties, en door 2 verschillende garens aan te bieden heb je daardoor keus uit 8 verschillende dekens.
En wat ik heel mooi en gaaf vind van scheepjes is dat deze cal ook voor elke portemonnee te maken zal zijn.
De color crafter versie kost €35 of €39 en dat is een hele mooie prijs om zo geweldige deken te maken. De kosten hangen af van welke variant je kiest.
De Our tribe versie zal €89 of €99 kosten, en hierbij is het ook weer afhankelijk van welke variant je kiest. En bij de Our tribe versie zit er ook een speciale gelimiteerde project bag bij.

De pakketten kan je hier kopen en bekijken.
Door het via deze link te kopen steun je mij ook een klein beetje.

Ik ben zelf heel erg verliefd geworden op de Twilight kleurversie van de deken. Zowel de color crafter versie als de Our tribe versie vind ik echt prachtig! Ik hou echt van die kleuren, dus het wordt nog een lastige keus voor mij om te maken.
Beide garens werken heerlijk, en dat maakt het nog lastiger om te gaan kiezen.

Ik ga dus heel hard nadenken voor welke variant ik ga, maar dat het de Twilight versie wordt, dat had ik al heel snel besloten.
Het liefst maak ik alle varianten, maar dat wordt uiteraard een beetje te gek haha. Alle varianten zien er geweldig uit, maar mijn keus viel dus al gauw op de Twilight versie ivm de geweldige kleuren die daarin zitten. Nu dus alleen nog kiezen tussen de color crafter of de our tribe versie.
Gelukkig heb ik nog even te gaan om te kiezen, want de cal begint pas in oktober.

Ik ga ook proberen per week even een blog bericht te maken als ik er mee ben begonnen met de cal. En ik probeer ook elke week een update video te gaan maken.
Ik beloof alleen niks, want zei dat met de Ubuntu ook (scheepjes vorige cal), en die wacht nog steeds om afgerond te worden hahaha.

Als voorbereiding op deze deken ga ik maar eens hard aan de slag met wat projecten af te ronden. Ik wil deze deken echt gaan maken, want toen ik hem vandaag zag verschijnen was ik gelijk verkocht. Deze moet en zal er komen en daar ga ik ook voor.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.