Draaidag bij mijn favoriete wolwinkel

Heerlijk dagje.

Vandaag een heerlijk dagje door gebracht bij Rene en Anita van de wolwinkel Wol & Wol in Heerhugowaard.
Samen met hun heb ik een video opgenomen voor op mijn Youtube  kanaal.
Om 11:00 uur stapte ik bij hun de winkel in, en begonnen we eerst gezellig te kletsen onder het genot van een kop koffie.

De winkel

Tijdens het kletsen kwamen er zo nu en dan wat klanten binnen, want ja de winkel was uiteraard gewoon open. Gelijk een gezellige boel en veel vragen ook aan mij over wat ik kwam doen. Nadat zij hoorde dat er gefilmd zou worden werd er uiteraard gevraagd waar het te zien zou zijn en wat er gefilmd zou gaan worden. Dus de belangstelling was gelijk al lekker groot.
Tussen de klanten door kwam er ook nog een vertegenwoordiger van Durable de winkel in voor de bestellingen op te nemen, dus ook dat pikte ik gelijk mee. Erg leuk om mee te maken. Zo zie je ook eens hoe het er aan toe gaat achter de schermen van een wolwinkel. En zo hoorde ik ook een paar leuke nieuwtjes van Durable, die ik uiteraard nog lekker niet vertellen ga haha.

Het filmen

Na een lekkere tijd gekletst te hebben met elkaar, werd het toch tijd dat ik de camera ging opstellen en dat het filmen toch maar eens moest gaan beginnen.
Want daar kwam ik tenslotte voor.
Alle 3 wat onwennig voor de camera en kijken hoe we zouden starten, gewoon begonnen met wat praten. Zo gaande weg ontstond er een leuk vraag gesprek en kwamen Rene en Anita ook los (praten met een camera op gericht gebeurd ook niet elke dag) en werd het een leuk “interview” op camera.
Tussendoor af en toe moeten stoppen omdat er klanten binnen kwamen die ook gelijk geïnteresseerd waren in wat er gebeurde. Iedereen was gelijk enorm benieuwd en gaven ook aan met smart te wachten op de video die komen gaat.
Na het interview ook nog wat sfeerbeelden gefilmd in de winkel en flink wat foto’s gemaakt. En ook samen met Anita een leuk pakketje gemaakt wat voor een toekomstige give away gebruikt gaat worden.

Al met al een heerlijk dagje gehad zo bij Rene en Anita in hun winkel. Leuk om het ook eens een hele dag mee te maken hoe het gaat in een wolwinkel en om er achter te komen hoe het allemaal in zijn werk gaat.
Nu thuis gekomen al het beeld materiaal op de pc gezet en rest mij alleen de taak nog om het te bewerken tot een leuke youtube waardige video. Maar dat moet naar mijn idee wel gaan lukken.
Ook nog even brainstormen hoe we de give away gaan aanpakken, maar ook dat komt helemaal goed.

Heerlijk dagje gehad dus zo, en ook weer een hele leuke uitbreiding en aanvulling in:

 

Mike’s Creatieve Wereld.

 

2 comments

  comments user

  Vonne Says :

  november 23, 2018 at 8:41 am

  Wat een leuk idee!

  comments user

  Dini Kesterink Says :

  november 23, 2018 at 12:47 pm

  Hoi Michael
  Vond het heel erg leuk om je in het eggie te zien heb net je blog gelezen.Het is er echt supergezellig ik ga elke dinsdagmiddag haken met een groepje dames onder het genot van een bakkie thee of koffie met wat lekkers echt heeeel erg leuk echt een huiskamergevoel.Ik was dat gekke mens dat aan Rene vroeg of hij me wilde helpen bij het uitzoeken van garen voor mn Tompte en kersthertje??.Kijk echt uit naar het filmpje.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.