Het lekkere zachte Furry kussen

Al langere tijd zat ik met de gedachte in mijn hoofd om een lekkere zachte kussenhoes te maken, maar tot op heden nooit het geschikte garen kunnen vinden.
En toen kwam daar de Furry tales van Scheepjes.
Echt een geschenk uit de hemel, want wat is dit garen heerlijk zacht!

Scheepjes Furry Tales is verkrijgbaar in 8 stijlvolle snow-dusted kleuren, 11 levendige unikleuren en 3 magische, bontgeverfde kleuren.

De feiten:

  • – 100% Polyester
  • – 100 gram = 57 meter
  • – Naalddikte: 9.00mm
  • – Stekenverhouding: 10 x 10cm = 8 st x 10 r
  • – Yarn weight: Super Bulky

Tip: Het wordt makkelijker om te breien of haken met Furry Tales als je voor gebruik het garen wat vochtig maakt zodat de vezels plat worden en je de steken beter kunt zien. Eenmaal voltooid kan het project weer fluffy worden gemaakt door er koele lucht op te blazen met een haarföhn.


In het uitgeschreven patroon staat uitgebreid beschreven hoeveel ik van elk garen gebruikt heb voor het kussen.
En naast de furry tales maakte ik ook gebruik van het heerlijke garen Riverwashed en Stonewashed xl van Scheepjes.

Scheepjes Stone Washed geeft alle haakprojecten een stoer en eigentijds uiterlijk. De samenstelling van het garen is 70% katoen en 30% Acryl en is verkrijgbaar in 36 modieuze tinten, van Moon Stone tot Smokey Quartz en van Yellow Jasper tot Canada Jade.

De River Washed Xl Scheepjes is vergelijkbaar met Stone Washed XL, echter is River Washed XL opgebouwd uit een geverfde binnendraad met daaromheen een anders gekleurd netje, wat resulteert in een uitgesproken uniek effect. River Washed XL geeft alle projecten een stoer en eigentijds uiterlijk en is bovendien prachtig te combineren met Stone Washed XL. River Washed XL is nu verkrijgbaar in 22 kleuren, welke vernoemd zijn naar rivieren. De 8 nieuwste kleuren (973-980) met een prachtige mosterdgele basis zijn een perfecte aanvulling op het bestaande kleurenpalet van River Washed XL en Stone Washed XL.

De combinatie van deze garens bij elkaar maakte een heerlijk en zacht hoog knuffelbaar kussen. En zoals ik het in mijn hoofd had is het ook uit mijn naald gekropen. Dus je snapt, ik ben er echt ontzettend blij mee.
Dit is ook tevens mijn aller eerste uitgeschreven patroon wat ik jullie gratis aanbied. En als extra begeleiding heb ik er nog een tutorial bijgemaakt ook om jullie door de lastige stukjes heen te helpen in het patroon.

Het patroon kan je hier terug vinden.

De tutorial kan je hier vinden

Ik zou het ook echt heel tof vinden als je het garen voor dit kussen gaat aanschaffen via 1 van onderstaande linken. Dit zijn affiliate linken, wat betekend dat als je via 1 van die linken een aanschaf doet je mij steunt. Ik krijg namelijk een kleine commissie over het bedrag wat jij uitgeeft, en dat kost jouw verder niks extra’s. Zo kan je mij dus steunen en maak je het voor mij mogelijk om in de toekomst leuke patronen en tutorials voor jullie te kunnen blijven maken.

Het complete pakket voor het kussen kan je hier vinden: Compleet kussenpakket

De furry tales kan je hier vinden: Furry Tales

De Stone Washed XL kan je hier vinden: Stone Washed XL

De River Washed XL kan je hier vinden: River Washed XL

Ik ben echt mega trots op dit aller eerste ontwerp wat ik jullie zo kan aanbieden, en ik hoop ook dat jullie er enorm veel plezier aan gaan beleven.

Groetjes en heel veel haakplezier.

Mike

Mike’s Creatieve Wereld

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.