Leuk nieuws

Ik ben inmiddels alweer een klein jaartje bezig met mijn youtube kanaal en heb al heel veel leuke dingen meegemaakt.
Nu ben in sinds kort ook opgenomen in een affiliate programma.
Dit houd in dat ik linken kan plaatsen in mijn blog berichten, en onder mijn youtube video’s.
Als jullie dan als lezers, of als kijkers via die desbetreffende links iets bestellen dan krijg ik een kleine vergoeding. Dit kost jullie niks extra’s, maar daardoor helpen jullie mij wel een klein beetje om leuke tutorials te blijven maken.
Mijn linken die ik plaats gaan allemaal naar Caro’s atelier. Een hele gave winkel uit Almere, die echt van alles en nog wat verkoopt op handwerkgebied. Ik ben daarom ook enorm blij en vereerd dat deze mogelijkheid mij is aangeboden.
Dus nogmaals, mocht je het garen willen aanschaffen wat ik hier op mijn site laat zien, of gebruik tijdens mijn tutorials, dan zou ik het gaaf vinden als je dat gaat doen via de links die erbij vermeld staan. Dan steun je mij dus een klein beetje zonder dat het jouw iets extra’s kost.

De site van Caro’s atelier kan je hier vinden:
www.carosatelier.nl

1 Comment found

  comments user

  Carra Verveen Says :

  november 4, 2019 at 3:19 pm

  Ha Mike
  Het is vandaag 4 November en ik zat gezellig naar de video te kijken van het bezoek aan de beurs.Zo gezellig, het is net of ik er ook rond liep terwijl ik niet kan lopen. Wat een interessante dag zeg, bedankt voor het mee laten beleven, ben blij om jou te zien en Vonne en Siem erg leuk en leerzaam.Voorlopig ben ik met een eindeloos vest bezig er komt nu schot in maar zal blij zijn als het af is want ik zag zulke leuke dingen voorbij komen, maar ja, de tijd vliegt voorbij.Ik kijk naar jouw werk en zal ook naar Instagram gaan om niets te missen.
  Groetjes
  Carra

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *