Op stap met Vonne

 

Op stap

Vrijdag 23 november om 9:00 uur stapte ik de auto in om een ritje te maken richting Friesland. Het was lekker vroeg en fris, en het zonnetje scheen heerlijk. Volgens de navigatie zou ik er iets langer als een uur over doen om op mijn plaats van bestemming aan te komen.

De reis

Lekker met een muziekje op en het zonnetje in mijn gezicht reed ik richting Friesland. Onder het rijden ook wat stukjes van mijn reis gefilmd, want ja, op stap met Vonne gebeurd niet elke dag en aangezien we beide actief zijn op YouTube moet dat uiteraard vast gelegd worden. Rond 10:00 uur reed ik het dorp in waar Vonne woont en rook ik de koffie al.

Ding dong

Ik hoefde niet aan te bellen want Vonne zag mij al aan komen lopen. Na een lekkere welkomst knuffel ff lekker zitten kletsen en toen de camera erbij gehaald. Ik ging tenslotte alles filmen dus dat moest ook. Mike op visite bij zou de video gaan heten en ik wou iedereen lekker in spanning laten tot het moment dat Vonne in beeld zou komen. En daar was ze dan. Voor het eerst op film voor mijn YouTube kanaal waar zij uiteraard ook voor moet komen. Zij is tenslotte 1 van de 2 schuldige die mij op YouTube gekregen heeft. En zo als het altijd gaat bij ons ratelde we al lekker tegen de camera.

Shoppen

Na de heerlijke koffie en een koek trokken wij onze jas aan om samen op stap te gaan. Eindelijk samen shoppen zoals we al vaak besproken hadden. We gingen shoppen in Leeuwarden, eerst de action onveilig gemaakt. Mijn aankopen was mager, 2 geheugenkaarten voor mijn camera, en Vonne? Die nam uiteraard lekker wat vriendjes mee zoals zij liefkozend de bollen met garen noemt. Na even een broodje gegeten te hebben ging onze reis verder naar Berlicum (als ik het goed heb hahaha) naar de markthal. Daar gingen wij samen even lekker los. Heerlijke bollen met garen kunnen scoren daar, en ook leuke filmopnames kunnen maken. Ons shopavontuur moest uiteraard ook vast gelegd worden.

Verder filmen

Rond 16:00 uur kwamen we weer bij Vonne thuis. Even een bak koffie (hadden we tenslotte nog niet gehad) en ons klaar maken voor de camera. Dit keer namen we een andere video op, namelijk die voor de samenloop voor hoop ( komt nog een apart blog voor als de video online staat)  nadat we ruim anderhalf uur gefilmd hadden ff lekker gegeten. Heerlijke erwtensoep gemaakt door Vonne. Geloof mij, de soep van Vonne is heerlijk ?

Na het eten weer voor de camera. Dit maal om lekker ff te kletsen over onze dag en over mijn kanaal, toekomstplannen en verdere kletspraat. Onze aankopen lieten we alleen zien door de tas omhoog te houden. Dit gingen we nog filmen voor Vonne haar kanaal. Dus hup camera wissel en weer kletsen tegen elkaar en de camera en onze score showen. Wederom weer lekker gelachen en lekker geouwehoerd voor de camera wat we inmiddels goed onder de knie hebben.

Naar huis

Rond middernacht ging ik de auto weer in op weg naar huis. Kwam er al gauw achter dat Friesland minder prettig is om te rijden in het donker. Waar er in Noord-Holland overal licht is, kom je dat in Friesland niet of nauwelijks tegen en dat in combinatie met mist is minder prettig om in te rijden. Maar al gauw kwam ik op de Afsluitdijk en begon er meer licht te komen. Rond 1 uur kwam ik thuis verkleumd en al, en ging ik lekker richting bed na weer een heerlijke dag gehad te hebben met mijn haakmoeder zoals ik Vonne nu liefkozend noem.

Youtube video

Inmiddels staan de video’s op YouTube van ons avontuur en worden ze goed ontvangen

Het was weer super gezellig en Vonne is de eerste van hopelijk vele waar ik bij op visite ga voor mijn YouTube kanaal. Er staat nog een video gepland maar die moet nog worden bewerkt en aangevuld worden met materiaal.

En zo groeit mijn aantal abonnees en video’s  langzaam maar zeker en begint mijn kanaal steeds meer vorm te krijgen.

Wat is het toch heerlijk in

Mike’s Creatieve Wereld

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.