Review Yarn Book – A- Zine Scheepjes

Yarn Bookazine

Deze maand is de 6e editie van Yarn uitgekomen van Scheepjes.
De 5 voorgaande edities heb ik ook dus je snapt het, nr 6 moet ik ook hebben!
Yarn is een Bookazine van Scheepjes wat 1x per half jaar verschijnt. Het is super mooi ontworpen en de foto’s die erin staan zijn echt geweldig. Het is echt te zien dat Scheepjes heel veel aandacht besteed aan de vormgeving van het boek/magazine.
Het begint echt als een glossy magazine. Korte stukjes tekst en mooie foto’s van de projecten. Alle patronen van de projecten staan er uiteraard ook in en deze bevinden zich achter het glossy gedeelte van het magazine. De patronen vormen het boek gedeelte van het Bookazine. De patronen worden echt super beschreven en zijn perfect te maken.

Projecten

Op facebook zag ik al wat berichten voorbij komen van deze nieuwe editie en de projecten die erin staan vond ik echt helemaal geweldig.
En toen viel hij bij mij op de deurmat. Gelijk gaan bladeren en zitten kwijlen bij alle mooie en leuke dingen die er in staan. Editie 6 is echt mijn meest favoriete editie.
Het thema van deze editie is Folk, en dat is echt een geweldig thema. Wederom is de vormgeving geweldig mooi, en de foto’s zijn ook helemaal geweldig. Echt weer een fantastische editie.
Bij deze editie had ik ook al gelijk projecten die ik echt wil maken! Dit had ik met voorgaande edities niet dus dat is wel heel bijzonder.
1 van de projecten waar ik op slag verliefd op was, was het patroon van Kirsten. Zij heeft 2 hele mooie leuke kussens ontworpen die ik dus gelijk helemaal geweldig vond. Na in mijn voorraad scheepjes garens te zijn gedoken en kleurtjes uitgezocht te hebben ging ik hier dus gelijk mee aan de gang.

De christmas cuddles zijn echt geweldig om te maken.
Het patroon is makkelijk beschreven, en het haakt echt super makkelijk weg.
In 1 dag tijd had ik het grootste gedeelte al klaar en kon ik bijna beginnen met het in elkaar zetten.
Het in elkaar zetten was ook echt geweldig om te doen. Zo makkelijk en zo leuk. Ik zag mijn kussen al echt vorm krijgen.
Inmiddels is het kussen zo goed als af. Ik moet nog een paar kleine afwerk dingetjes doen en dan is hij echt klaar. En geloof mij, er komen er nog een paar bij want hij is echt super leuk om te maken.

Er zijn ook nog 3 andere projecten die ik wil gaan maken. Deze vielen mij gelijk op en vond ik echt zo leuk! Dus deze staan op mijn lijstje ook om te gaan maken.
Wordt er echt zo vrolijk van.

Conclusie

Scheepjes heeft met deze 6e editie van Yarn zichzelf weer echt overtroffen!
Het is super mooi vormgegeven, en uitstekend verzorgd. Ik blijf er door heen bladeren zo mooi vind ik hem. En zoals ik al eerder zei, deze editie is echt mijn meest favoriete editie. Het wordt dus echt heel wat voor Scheepjes om deze editie voor mij te overtreffen, want deze is echt geweldig!

Wil jij ook een exemplaar aanschaffen?
Dat kan je doen door hier te klikken.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.