Scheepjes Yarn Bookazine 8

De allernieuwste editie van het Yarn Bookazine van scheepjes is uitgekomen, en wat is deze weer geweldig zeg!
Editie nummer 8 is dit alweer en heeft als thema tea room.
Door middel van 4 verschillende soorten thee is het bookazine opgedeeld in 4 hoofdstukken met geweldige patronen daar bij. En wederom is de vormgeving weer prachtig gedaan. Elk project is onwijs mooi vastgelegd op de gevoelige plaat, en draagt mee aan de sfeer die echt geweldig is in deze editie van Yarn.


Het hoofdstuk Matcha is voornamelijk gericht op de ontwerpen die voor de man zijn gemaakt. Echt zo gaaf dat er ook patronen zijn voor mannen nu!!
De patronen zijn een sjaal, een muts en een trui, en ze zien er allemaal stuk voor stuk geweldig uit! En in dit hoofdstuk is ook nog een hele mooie deken.


De sjaal en de muts wil ik zelf echt heel graag gaan maken, maar eerst even wat projecten afronden voor ik van mezelf hiermee aan de slag mag.

Verder staan er in de andere hoofdstukken nog een hele mooi theepotcosie, maar aangezien ik geen theepot heb, zal deze ook niet gemaakt gaan worden, alhoewel ik hem wel echt super mooi vind, dus wie weet ook eens als cadeautje voor iemand die wel een theepot heeft hahah.


Het bookazine is echt weer heel mooi vorm gegeven, en ook heel mooi opgebouwd. Het eerste gedeelte ervan is voorzien van prachtige foto’s zoals je hebt kunnen zien, en het tweede gedeelte bestaat uit alle patronen en werkbeschrijvingen van de projecten in deze uitgave. De patronen zijn echt weer goed geschreven, en waar nodig ook voorzien van diagrammen en maten tekeningen.
Het is echt weer een genot om door deze editie heen te bladeren en dat doe ik ook met grote regelmaat. Ik krijg er maar geen genoeg van.

Scheepjes heeft echt weer een prachtige editie van de Yarn uitgebracht, en ze weten zichzelf elke keer weer te overtreffen. Elke editie ziet er weer mooier en geweldiger uit, en ook de projecten worden steeds leuker.
Daarmee groeit mijn lijst met dingen die ik wil maken dus ook steeds meer.
Uit voorgaande edities heb ik namelijk ook nog een aantal projecten op mijn lijst staan hahaha.Kortom, Yarn bookazine 8 tearoom, van scheepjes is echt weer heerlijk om door heen te bladeren. Het is voorzien van prachtige foto’s van de projecten die in deze uitgave staan, en ook het thema Tea Room is een heerlijk thema om van te genieten.

Mocht jij nou ook een Yarn 8 willen hebben, dan kan je dat aanschaffen via deze link.
Als je dat via die link doet, dan steun je mij ook nog een klein beetje, doordat ik een kleine vergoeding krijg zonder dat het jou iets extra’s kost.

Ik ga lekker een kopje thee zetten, en nog even verder genieten van deze geweldige achtste editie van Yarn.
Gauw wat projecten afronden, en dan aan de slag met als eerste de sjaal.

2 comments

  comments user

  Vero nicky Says :

  september 18, 2019 at 7:04 pm

  Hoi hoi Mike,
  Door jou te volgen ben ik ook zo pro Scheepjes geworden, hehe. Als je dit garen gebruikt hebt, kan je niet anders of de € bollen weg doen…?
  Heb ook het boek besteld…. en nog vele youtube filmpjes maken he ?
  Lieve groetjes vanuit Gent , Nicky ?

   comments user

   mikescreatievewereld Says :

   september 20, 2019 at 12:47 pm

   Leuk om te horen dat je door mij ook Scheepjes fan geworden bent haha.
   Ik blijf het echt een geweldig merk vinden, en elk nieuw garen wat er op de markt komt van hun is ook echt weer helemaal super.
   Ik ga lekker door met het maken van video’s hoor, ben er nog lang niet klaar mee en heb zelfs nog aardig wat filmpjes op voorraad.
   Dus hou mijn kanaal maar in de gaten 😉

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *