Update afgelopen tijd

Het is alweer even geleden dat ik hier een bericht geschreven heb, dus het wordt wel weer eens tijd.
Ik ben de afgelopen tijd erg druk geweest met van alles en nog wat.
Werk, video’s maken, prive, enz enz enz

Youtube

Ik ben erg druk geweest met filmen van video’s voor op mijn kanaal, en ook erg druk met het testen van ideeën die ik had.
Een aantal pakte goed uit en een aantal ideeën kregen een enkeltje kliko.
Momenteel ben ik weer een tutorial aan het afronden, en de laatste dingen aan het filmen daar voor. Als dat allemaal klaar is kan de video bewerkt worden zodat ik hem daarna kan uploaden.
Ook heb ik weer een paar nieuwe video’s gemaakt van Ali express haaknaalden. Ik had weer een aantal setjes binnen gekregen dus die gelijk een review gegeven omdat ik weet dat jullie die video’s altijd leuk vinden om te kijken.
De haaktutorials die er aankomen zijn allemaal tunische haaktutorials.
Ik vind deze manier van haken toch echt wel enorm leuk, en had daar ook behoorlijk wat ideeën voor die, nadat ik ze getest had, heel goed uitpakte en gebruikt kunnen worden voor tutorials.
Dus daar ben ik momenteel lekker mee bezig om het te filmen voor jullie.
Wat het wordt? Dat hou ik uiteraard nog lekker geheim, maar ik zelf vind ze echt onwijs leuk.

Ook bruist het van ideeën voor breitutorials. Alleen vergt dit wat meer tijd dan de haaktutorials aangezien ik geen mega ervaren breier ben. Maar ook daar komen dus in de toekomst nog tutorials van.

Ook ben ik nu volop aan het filmen voor een making off video. Hierin laat ik jullie alle stappen zien die nodig zijn om een tutorial op mijn youtube kanaal te plaatsen. Ik neem jullie mee dan door het hele proces. Het testhaken, het verzamelen van materialen, welke camera enz ik gebruik voor het filmen, hoe ik een tutorial film, hoe ik alles bewerk en hoe ik uiteindelijk de video online plaats. Kort om het hele proces ben ik dus aan het vastleggen zodat jullie een idee krijgen hoe veel tijd en werk erin gaat zitten om een tutorial te maken.

In de toekomst komen er ook nog meer garen review video’s, om jullie dus ook kennis te laten maken met de wat duurdere garens die er zijn.
De meeste van jullie zijn bekend met de garen van de zeeman, wibra en de action, maar aangezien je daar af en toe erg in beperkt wordt qua keus en kleur, wil ik jullie ook de duurdere garens laten zien om daar kennis mee te laten maken. Ik zelf heb het besluit genomen om geen garens meer te kopen bij de prijsknallers, maar echt nog alleen maar garens te gaan gebruiken van de duurdere merken. Puur vanwege het feit, dat de kleuren altijd beschikbaar zijn mocht je wat te kort komen, en er is altijd volop keus. Ook blijft het garen heel lang mooi bij intensief gebruik, en de goedkopere garens hebben dat eigenlijk een stuk minder.
Uiteraard blijf ik tutorials maken die voor iedereen te maken zijn, ongeacht welk garen je gebruikt. Ik wil niet dat jullie daarin beperkt worden, en ik zal dus ook echt rekening houden hiermee zodat alles wat ik maak, te maken is met allerlei soorten garens.

Dit was even een korte update van mijn kant. Ik ben hierop deze site/blog nog niet echt heel erg actief, maar probeer daar echt meer aandacht aan te gaan besteden, zodat er met enige regelmaat een blogje verschijnt hier.
Op instagram ben ik wel wat actiever, en geef ik ook met enige regelmaat een kijkje achter de schermen. Mocht jij ook instagram hebben en mij nog niet volgen, dan zou ik het leuk vinden als je mij gaat volgen. Onder de naam Mikescreatievewereld ben ik te vinden daar.

Nou tot gauw, en ik hoop dat ik de discipline weet te vinden om wat vaker hier iets te schrijven haha.

Mike’s Creatieve Wereld

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.