Update

Het is inmiddels alweer een lange tijd geleden dat ik hier iets op mijn site geplaatst heb, en het wordt wel weer eens tijd dacht ik zo.
Januari zit er alweer bijna op en 2020 is al enorm creatief begonnen voor mij.
Ik barst echt van de idee├źn, en momenteel al met een aantal bezig ook.

Garen verven

Op moment van dit schrijven, ben ik bezig met het uploaden van een video, waarin ik alvast wat tips en benodigdheden geef, voor het zelf verven van garen.
Ik ga dit komende jaar elke maand een streng garen verven, en dit hele proces ook filmen, en dan aan het eind van elke maand een vlog hiervan uploaden op youtube.
Voor de maand januari heb ik gekozen om met avocado’s te gaan verven. Hoe en wat dat gaan jullie uiteindelijk in de video zien, die komt komende week online.

Ontwerpen

Wat ik dit jaar ook wil gaan doen, is meer eigen ontwerpen gaan maken. Ik voel mij op de een of andere manier nog onzeker over ontwerpen, maar heb dus besloten dit aan de kant te gaan zetten en gewoon de sprong te gaan wagen. En het werpt momenteel al zijn vruchten af haha.
Ik heb een nieuw ontwerp weten te maken voor een tas, en ben nog met een andere tas bezig en een mand. Uiteraard vertel ik er verder nog niks over wat dat gaan jullie vanzelf wel zien verschijnen haha.
Wat ik ook wil gaan doen, is al mijn ontwerpen ook uitschrijven, zodat ik hier op mijn site ook de geschreven patronen aan kan bieden aan jullie. De patronen zullen ook ondersteund worden door tutorials, en in de tutorials zal ik dan ook een verwijzing maken naar mijn site waar de patronen dan terug te vinden zijn. Zo wil ik dus iedereen een mogelijkheid bieden om mijn projecten te kunnen maken. Vele van jullie vinden het prettig om via een tutorial iets te maken, en andere vinden het weer prettig om aan de hand van een geschreven patroon iets te maken. Daarom wil ik dus beide gaan aanbieden, en het geeft ook een leermoment voor iedereen om te leren patroon lezen. Doordat ik een uitgeschreven patroon aanbied met een tutorial kun je dus met 2 manieren mee werken samen met mij.

Ook ben ik momenteel volop bezig met nieuwe brei tutorial. Dit wordt een “gewone” uitleg van een bestaande techniek, namelijk brioche breien.
Dit is breien met 2 kleuren, waardoor je 2 hele mooie kanten krijgt van je breiwerk.
Tegen de tijd dat de tutorial online staat zal ik hier nog even een apart bericht voor maken met alle informatie hierover.

En ik ben ook eindelijk begonnen met het macrame project wat ik al een hele tijd beloofd heb.
Hij is nog in de testfase nu, maar zodra die klaar is kan ik hem ook als tutorial gaan filmen, en dan ook proberen om uit te schrijven als patroon.
En het leuke is dat dit een samenwerking wordt met Huisje van katoen.
Zij bied het garen aan voor het project en ik voorzie jullie dus van de tutorial. Echt super leuk!!

Affiliate samenwerking

Zoals jullie misschien inmiddels ook al wel weten, ben ik een samenwerking aangegaan samen met Caro’s Atelier uit Almere.
Ik ben in hun affiliate programma opgenomen, wat betekend dat ik al het materiaal wat ik gebruik in mijn tutorials, kan voorzien van linken onder mijn video’s. Als jullie via zo’n link een aankopen doen, dan krijg ik een kleine commissie over het bedrag wat jij uitgegeven hebt, zonder dat het jou iets extra’s kost. Daarmee kan je mij dus ook steunen, om leuke video’s te blijven maken, en om ontwerpen te maken voor jullie, zonder dat het mij op die manier enorm veel gaat kosten. Ik kan door die commissie die ik dus op spaar, uiteindelijk weer spullen aanschaffen om ontwerpen en video’s te maken voor jullie. Dit is uiteraard super gaaf, en ook komend jaar blijft deze samenwerking bestaan. Het is van beide kanten goed bevallen dus wij blijven zo door gaan met deze samenwerking. Ben hier ook enorm blij mee. En ik wil jullie allemaal dan ook enorm bedanken voor alle aankopen die jullie inmiddels al veelvuldig via mijn linken gedaan hebben.

Ontmoetingen

Dit jaar hebben jullie ook weer de mogelijkheid om mij weer in het echt te ontmoeten. Ik ben van plan dit jaar ook weer naar een aantal beurzen te gaan.
15 februari is de eerste beurs en mogelijkheid. Ik ben dan op de handwerkbeurs te vinden die in Zwolle plaats vind.
Ook ga ik dit jaar weer naar de KreaDoe toe, en wie weet wat er nog meer gaat komen.

Kortom, er staat weer genoeg op het programma dit jaar om lekker creatief bezig te zijn. Ik hou jullie uiteraard van alles op de hoogte, en ik zal hier op mijn site ook eens wat vaker een bericht gaan zetten met updates.

Op naar een mooi en creatief 2020 met zijn alle

Mike’s Creatieve Wereld.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *