Yla Box

Vandaag even een blog over de fantastische YLA Box.
Ik heb de januari box inmiddels weer in mijn bezit en het was weer een enorm feest om deze te openen.

Het Concept:

De YLA box is een abonnement wat je afsluit voor een bepaalde periode. Ik heb een doorlopend abonnement, dus ik krijg elke maand automatisch de box toegestuurd.
Je hebt de keus uit 4 opties, een abonnement van 3 of 6 maanden welke automatisch wordt beëindigd als je alle boxen ontvangen hebt, of een doorlopend abonnement wat je zelf kan opzeggen wanneer jij dat wilt. En dan heb je ook de keus om éénmalig een box te kopen.
De boxen worden verkocht door middel van inschrijving. Elke eerste van de maand starten de inschrijvingen voor de box van die maand. 1 februari begint dus de inschrijving voor de februari box. Er geldt alleen wel op = op, dus wees er snel bij. Ik als abonnee hoef niets te doen, mijn box wordt automatisch opgestuurd.
Elke maand heeft de box ook een eigen thema en een eigen ontwerpster die het patroon maakt wat er die maand in de box meegeleverd wordt met garen en andere goodies.
Kijk even voor meer informatie en voor de boxen die al uit gekomen zijn op de site van YLA box.  Hier kan je je ook inschrijven dan voor de box van februari die op 1 februari gestart wordt.

De januari box:

28 januari kreeg ik de mail dat de box verstuurd was, en diezelfde avond kreeg ik van Postnl de melding dat mijn box de 29e aan zou komen.
En gelukkig werkte Postnl dit keer mee en had ik mijn box op de beloofde dag in huis.
Elke keer als de pakketbezorger aan de deur staat met de nieuwe box wordt ik helemaal happy. Elke maand heb ik zo een leuk cadeau voor mezelf.

Na de box in ontvangst te hebben genomen begint het echte feest; het openen en uitpakken van de doos. Elke maand is het weer een verrassing wat je aantreft in de box, en geloof mij; tot nu toe is er geen enkele box die mij is tegen gevallen. Het thema van deze maand was cosy & warm

De inhoud van de januari box:

Nadat ik de doos open maakte, kwam het vrolijke papier waarmee alles is ingepakt weer tevoorschijn en deze was weer leuk vast geplakt met de alom bekende sticker. Dit keer stond er Smile op de sticker, en de smile kwam ook echt weer tevoorschijn.
Heel voorzichtig maakte ik de sticker los om het papier niet te laten scheuren, en ja dat is een tick van mij haha.

En taaadaaa, daar is de inhoud. Wat is ie weer super gaaf zeg!
Ik zag al gelijk de 2 lekkere bollen met garen van Wool Addicts van Langyarns. Geen ervaring met dit garen dus weer echt super leuk!
Het garen is 84% merino wool en 16% polyamide, dus echt super zacht.

En dan gauw het patroonboekje erbij pakken, want dat zit ook in elke box. De ontwerpster van de box verzorgd ook het bijbehorende patroon wat je maakt met het garen uit de box.

We gaan dit keer een warme band maken voor om je oren/hoofd en 2 polswarmers. Past echt perfect bij het huidige weerbeeld. Lekker cosy&warm dus. Ingrid van Sunny designs heeft een super leuk patroon gemaakt.
Bij het garen en patroon zit ook de bijbehorende haaknaald. Dit maal een maatje 5. In elke box zit er een haaknaald en dat is een naald van Knitpro, en deze haaknaalden haken echt geweldig!

Wat ook een vast terugkerend item in de box is, is de verrukkelijke thee van Teatag. Elke maand een bijpassende smaak voor het thema. En het leuke van deze maand is dat er niet 1 zakje thee in zit maar zelfs 2 zakjes. Dus dat wordt dubbel genieten van de heerlijke thee. En ook van de bijpassende chocolaatjes. Die zitten er ook elke maand in.

Ook deze maand zit er weer een super leuke steekmarkeerder in de box. Ook dit is een item wat elke maand terug komt. Het wordt voor mij echt al een hele verzameling met steekmarkeerders want ik ben al abonnee vanaf de allereerste box die uit gekomen is.
De steekmarkeerder van deze maand is ook weer geweldig. 2 warme wanten, en ook dat past weer perfect bij het thema.

En dan zaten er nog 2 hele leuke items in deze box. Namelijk een plastic eekhoorn. Deze kan je gebruiken om je thee in te doen die in de box meegeleverd wordt, en zo wordt er ook gehoor gegeven aan alle mensen die de box ontvangen. Heel veel mensen hadden moeite om de thee te gebruiken omdat zij daar niet het juiste materiaal voor hadden, en nu met deze schattige eekhoorn is dat opgelost en kan je echt heerlijk genieten van de overheerlijke thee die elke maand in de box zit.

En het laatste item was toen aan de beurt. Nog een laatste cadeautje wat ik kon uitpakken. En uit dat doosje kwam een heel leuk klein theepotje te voorschijn. Wat super leuk zeg!
Je hebt nu dus een hele leuke set bij elkaar om te genieten van de thee van Teatag. Echt super bedacht weer!

De meiden van de YLA box hebben er weer echt een super leuke box van gemaakt deze maand.
Vele noemen het een haakbox, maar dat doet de box te kort. Het is echt een hele haakbelevenis de box. Je hebt niet alleen een leuk project om aan te werken, je hebt ook nog goodies waarmee je nog meer kan genieten en ontspannen tijdens het maken van het project uit de box. Het is en blijft echt elke maand weer een feest om de box te ontvangen en uit te pakken. En zoals ik al eerder zei, nog geen enkele box is mij tegen gevallen.
Ik blijf daarom ook lekker abonnee bij Yla want het is en blijft een super gaaf iets wat zij op de markt gebracht hebben.

Ben jij nu ook nieuwsgierig geworden na mijn blog bericht en wil jij ook een box gaan proberen?
Ga dan naar de site van de Yla box (klik simpel op de blauwe letters) en schrijf je in. Op die site vind je ook alle informatie over de box. Per 1 februari kan je je inschrijven voor de februari box, en deze zal rond de 28e verstuurd worden. Per mail wordt je ook op de hoogte gehouden over de verzending, het thema, en de ontwerpster van de komende box.

Ik wacht alweer met smart op de komende box, helaas duurt dat alleen nog een hele maand, maar dat is het wachten zeker meer dan waard.

Mike’s Creatieve Wereld

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.